Gewoan Lekker by Nanne

06-52718201

Swingoerd 29 8731 CV Wommels

nannedusselaar@live.nl

Trouwplannen? Gewoan Lekker is trotse leverancier van De Pollepleats

Trouwplannen? Gewoan Lekker is een trotse leverancier van De Pollepleats in Westhem, direct aan het water in Zuidwest Friesland, vlakbij Sneek. De Pollepleats is uitgeroepen tot ‘Trouwlocatie van het Jaar in de Provincie Fryslân, uitgeroepen door Toptrouwlocaties.nl.
Gewoan Lekker verzorgt de catering geheel in stijl en van A tot Z

Trouwplannen? Gewoan Lekker is een trotse leverancier van De Pollepleats in Westhem, direct aan het water in Zuidwest Friesland, vlakbij Sneek. De Pollepleats is door Toptrouwlocaties.nl uitgeroepen tot ‘Trouwlocatie van het Jaar 2023′ in de Provincie Fryslân.

De Pollepleats is inzetbaar als officiële trouwlocatie en is werkelijk een verbluffende setting voor een spetterend trouwfeest.

Bij de Pollepleats kun je je bruiloft volledig ‘Do It Yourself’ organiseren of gebruik maken van een aantal vaste leveranciers, waaronder het laten verzorgen van een complete BBQ-catering door Gewoan Lekker.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met De Pollepleats of vraag om meer informatie via ons contactformulier.

Bij De Pollepleats beleef je je mooiste dag van je leven, Gewoan Lekker verzorgt de catering geheel in stijl en van A tot Z.

Foto credits: De Pollepleats