Gewoan Lekker by Nanne

06-52718201

Swingoerd 29 8731 CV Wommels

nannedusselaar@live.nl

Tijdens Oud & Nieuw 2023 bakt Gewoan Lekker overheerlijke oliebollen en steunt Zorgboerderij Donia State Wester

Oliebollenactie 2023: Gewoan Lekker steunt Zorgboerderij Donia State

Overheerlijke oliebollen bestel je uiteraard bij Gewoan Lekker in Wommels!

Het jaar is al bijna weer voorbij… Op naar de gezellige feestdagen en uiteraard de laatste dag van het jaar gezellig vieren met overheerlijke oliebollen, appelbeignets, appelflappen en Berliner Bollen van Gewoan Lekker!

Het is al jaren een traditie dat wij van Gewoan Lekker tijdens de Oliebollenactie op Oudejaarsdag een goed doel steunen. Dit jaar steunen wij Zorgboerderij Donia State in Edens voor het verbeteren van Therapeutisch Paardrijden. Wendy Ongena, medewerker van Donia State, legt het hier uit.

Bestel nu online, telefonisch, via E-mail via Whatsapp of via onze flyers.

Keuze uit Oliebollen Naturel, Krenten/Rozijnen, Appelbeignets, Mini-Appelflappen en Berliner Bollen
Afhalen Zaterdag 31 December 2023 aan De Lange Baan 4 in Wommels
Afhalen tussen 10:00 en 15:00 uur. Bepaal zelf jouw afhaalmoment

Beste klanten van Gewoan Lekker

Namens Zorgboerderij Donia State willen we graag onze oprechte dankbaarheid uiten voor de steun die jullie willen bieden vanuit het goede doel. Jullie vrijgevigheid en betrokkenheid hebben een significante impact op ons werk en de gemeenschap die we dienen.

Als zorgboerderij streven we ernaar om onze deelnemers een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin ze kunnen groeien en leren. Een van onze doelen is om meer mogelijkheden te creëren voor therapeutisch paardrijden, een activiteit die enorm waardevol is voor de fysieke en mentale gezondheid van onze deelnemers.

Het te ontvangen bedrag van het goede doel willen we graag besteden aan de aanschaf van een opstapkruk voor paardrijden. Deze kruk zal een cruciale rol spelen bij het vergemakkelijken van toegang tot de paarden voor deelnemers met beperkte mobiliteit of moeite met opstappen. Het stelt ons in staat om een bredere groep mensen te verwelkomen en hen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan deze therapeutische activiteit.

Uw donatie levert een directe bijdrage op aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze deelnemers.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en gemeenschapssteun en daarom nogmaals onze oprechte dank voor jullie steun en vertrouwen in ons werk.

Namens Zorgboerderij Donia State,

Wendy Ongena

Instructrice (Aangepast) Paardrijden
Oliebollenactie 2023 Gewoan Lekker steunt Zorgboerderij Donia State