Gewoan Lekker by Nanne

06-52718201

Swingoerd 29 8731 CV Wommels

nannedusselaar@live.nl

Gewoan Lekker - De lekkerste oliebollen van Wommels en omstreken.

Gewoan Lekker bakt oliebollen en steunt Zorghoeve Tritzum

Na het grote succes van vorig jaar, heeft Gewoan Lekker tijdens Oudejaarsdag opnieuw de lekkerste oliebollen en appelbeignets van Wommels en omstreken op het programma staan.

En we zetten de traditie door om ons weer in te gaan zetten voor een Goed Doel.

Dit jaar steunt Gewoan Lekker het dankbare werk van Zorghoeve Tritzum. De familie Pater runt sinds 2013 een zorgboerderij op Tritzum, dit is een buurtschap ten noordoosten van Wommels en ten zuiden van Tzum.

Zorghoeve Tritzum verzorgd dagbesteding voor verschillende doelgroepen zoals jongvolwassenen met een afstand tot de maatschappij, mensen vanuit de verslavingszorg, mensen met een lichte hersenbeschadiging of mensen die na een burn-out weer terug willen keren in de maatschappij.

Er worden verschillende activiteiten voor de dagbesteding aangeboden zoals werken met dieren, werken in de werkplaats, werken in de tuin en onderhoud aan gebouwen.

De prachtige locatie van de zorgboerderij geeft de deelnemers rust, Zorghoeve Tritzum ziet de zorg die zij bieden als een persoonlijke weg van de deelnemer, dat je trots kan zijn op wat je bereikt en dat je tevreden kan zijn met je leven en plaats in de maatschappij.

Kijk voor meer informatie op de website van Zorghoeve Tritzum.

Gewoan Lekker draagt graag een steentje bij aan het waardevolle werk van Zorghoeve Tritzum! En voor zo’n goed doel smaakt een oliebol net even wat lekkerder toch!?