Gewoan Lekker by Nanne

06-52718201

Swingoerd 29 8731 CV Wommels

nannedusselaar@live.nl

Gewoan Lekker - BBQ Smoker

Bestellen bij Gewoan Lekker? Nu ook thuis bezorgd!

Sinds de start van onze onderneming hebben wij een prachtige groei doorgemaakt. Gewoan Lekker BBQ-Catering is inmiddels een bekende naam in een groot deel van Friesland. Wij zijn aanwezig op diverse evenementen, verzorgen de catering voor kleine en grote feesten, tijdens de zomer van 2021 waren wij op vaste tijden aanwezig bij Rufus aan het Water en bieden wij op vaste tijdstippen onze Afhaalservice aan.

Gewoan Lekker is trots om te melden dat wij vanaf nu ook onze heerlijke gerechten gaan… BEZORGEN!

Onze website is hiervoor aangepast en vanaf nu kan er een keuze gemaakt worden om de bestelling af te halen aan De Lange Baan 4 in Wommels of te laten bezorgen in Wommels, Arum, Baaium, Baard, Boazum, Bolsward, Britswert, Burgwerd, Easterein (Gem. SWF), Easterlittens, Franeker, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Hinnaard, Húns, Iens, Itens, Kûbaard, Leons, Lollum, Longerhouw, Lytsewierrum, Reahûs, Rien, Schettens, Schraard, Spannum, Tzum, Waaksens, Winsum (Frl.), Witmarsum, Wiuwert of Wjelsryp.

Vrijdag en Zaterdag 22+23 Oktober is het eerste weekend dat wij onze bezorgservice aanbieden. Let op! Afhalen of bezorgen kan al op vrijdag vanaf 14:00uur!

Bestel online en kies bij het afrekenen of je de bestelling komt afhalen of wilt laten bezorgen en wanneer. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op per E-mail, telefoon of Whatsapp en uiteraard kan bestellen ook gewoon via deze kanalen.

Graag tot ziens bij Gewoan Lekker BBQ-Catering

Voor elke activiteit op elke gewenste locatie